Kaasplanken

Kaasplanken met bedrukking

De kaasplank is een perfect promotiemiddel om uw bedrijf het beste te promoten. De bedrukte kaasplank is een nuttig product. De kaasplank is een product waarop u gemakkelijk uw kaas kunt snijden met de bedrukte kaasschaaf.

De bedrukte kaasplank kan elke maaltijd worden gebruikt. De kaasplank staat prachtig in elke keuken, het heeft namelijk een chique uiterlijk.

U kunt de kaasplank natuurlijk bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De kaasplank is al een perfect relatiegeschenk, maar doormiddel van bedrukking wordt het ook nog een perfect promotiemiddel. Doordat u de kaasplank kan laten bedrukken wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. Doordat uw logo op de kaasplank staat en de kaasplank elke maaltijd wordt gebruikt, komt uw bedrijf steeds opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Doordat er een grote keuze is, is er altijd een product dat het best bij uw bedrijf past. In ons assortiment vindt u ook de kaasschaaf. Handig om de kaas gemakkelijk te snijden. De bedrukte kaasschaaf mag ook zeker niet ontbreken in uw keuken.
Heeft u vragen over de kaasplank bedrukt of onbedrukt? Neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaasplanken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: