nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKaleidoscopen

Kaleidoscopen met bedrukking

Een kaleidoscoop is een spiegelende veelhoekige buis of koker. Hierin kunt u kijken en krijgt u allerlei verschillende symmetrische patronen te zien. Wanneer u met de bedrukte kaleidoscoop schudt krijgt u weer een ander patroon te zien. Er is ook een kaleidoscoop als promotiemiddel waar u de onderkant kunt draaien zodat u verschillende patronen te zien krijgt. En er is een kaleidoscoop met twee buisjes aan de zijkanten met daarin glitterstof, wanneer er met de kaleidoscoop als relatiegeschenk wordt geschud komen de glitters bij de patronen en worden ze nog leuker.

De kaleidoscoop met opdruk is een leuk product als relatiegeschenk, vooral voor kinderen. Kinderen kunnen met de kaleidoscoop hun fantasie gebruiken en vinden de patronen erg leuk en interessant. De kaleidoscoop kan bedrukt worden met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. De opdruk komt dan op het karton om de kaleidoscoop te staan, zodat deze goed opvalt.

De bedrukte kaleidoscoop is er in allerlei verschillende vormen. We hebben de draaibare caleidoscopen en de kaleidoscoop die geschud moet worden. Ook hierin zijn er varianten, zo zijn er verschillende maten en is het karton om de kaleidoscoop verschillend. Het karton kan naar eigen wens worden bedrukt u kunt dus zelf bepalen hoe de kaleidoscoop eruit komt te zien. Bent u geinteresseerd in de kaleidoscoop kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kaleidoscopen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: