kalenders 50 jaars

Kalenders 50 jaars met bedrukking

Productomschrijving
Zoekt u een relatiegeschenk dat nooit kan verjaren? Dan hebben wij precies wat u zoekt. De 50-jaars kalender. Een kalender voor de aankomende 50 jaar. Met deze roestvrij stalen 50 jaar kalender vind u elke datum, van elke dag in de week tot vijftig jaar in de toekomst. De 50-jaars kalender is gemaakt van hout en heeft een hoge kwaliteit. De 50-jaars kalender is een mooie luxe gift. Het zit in een mooi doosje. Doordat het cadeau voor een lange tijd niet kan verjaren zult u er veel plezier aan hebben. Het is een mooi cadeau voor iemand die Abraham of Sarah heeft gezien, een kerstcadeau, verzamelaars van bijzondere stukken, iemand die pietje precies is, graag de tijd bij houdt of gewoon leuk voor jezelf. Het gebruik van de 50-jaars kalender is eenvoudig. Door de bovenste kleine schijf te draaien om de maand en jaar af te stemmen op de maand en jaar, zie je de datum van de week in de diagonale richting op de wijzerplaat en vervolgens de dag.
 

50 jaars kalender met bedrukking

Een 50 jaars kalender met bedrukking kans ook onbedrukt geleverd worden door ons. U kunt het vijftig jaars kalender laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht. Het wordt een goed promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. De 50-jaars kalender is ook een perfect relatiegeschenk voor jong en oud. Het zal zeker gewaardeerd worden.


50 jaars kalender met logo bestellen

Bent u opzoek naar een 50-jaars kalender met logo? Dan bent u bij HSG-Relatiegeschenken aan het goede adres. Indien u vragen of opmerkingen heeft over dit product of over een ander product bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers zullen u verder helpen met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk.

In ons assortiment vindt u verschillende soorten producten om uw bedrijf zo goed mogelijk te kunnen promoten. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de wereldbol, de visitekaarthouder en de digitale fotolijst. Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem dan a.u.b. contact met ons op.

 

Assortiment kalenders



Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kalenders 50 jaars ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.




HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: