Kalenders

Kalenders met bedrukking

Een kalender is een tabel waarop je alle dagen van het jaar kan zien, alsook de weken en de maanden. Vroeger bestond de kalender alleen op papier en werd deze meestal aan de muur gehangen. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gewerkt met een digitale kalender.

Een digitale kalender is een geavanceerde bureauklok. De kalender kan je verkrijgen in goedkopere of duurdere modellen. Afhankelijk van het model bevat de digitale kalender onder andere: een klok, een radio, een rekenmachine, een thermometer, een hygrometer, een alarmklok, een wekker,...

Het design van de digitale kalender verschilt ook van kalender tot kalender. Zo bestaat er onder andere een kalender in een fotolijst en één ingebouwd in een radio!

Bij HSG relatiegeschenken kan je je favoriete kalender gebruiken als relatiegeschenk, bedrukt of onbedrukt. Wanneer je een kalender voor eigen gebruik of als cadeautje wilt gebruiken, raden we u de site http://www.worldofgifts.eu aanSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: