Kamerfonteinen

Kamerfonteinen met bedrukking

Bent u op zoek naar een mooie decoratie voor in uw kamer? Dan hebben wij precies wat u zoekt, namelijk de kamerfontein. De kamerfontein is een product dat gemaakt is voor in de woonkamer te staan. De bedrukte kamerfontein is ook leuk als decoratie voor op kantoor. De geluidsarme pomp zorgt ervoor dat het water rond gepompt blijft worden.

U kunt de kamerfontein nog unieker maken door het te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product alleen naar uw bedrijf gericht. 

De bedrukte kamerfontein fleurt heel uw kamer op, en is fantastisch als decoratie. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.
In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan andere promotiemiddel Doordat er een ruime keuze is aan promotiemiddel, kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product perfect bij u en uw bedrijf past.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kamerfonteinen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: