nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKantoor geschenksets

Kantoor geschenksets met bedrukking

 

Bent u op zoek naar een perfect relatiegeschenk of promotiemiddel voor iemand op het kantoor? Dan hebben wij precies wat u zoekt. De bedrukte kantoor geschenkset is verkrijgbaar in twee verschillende variaties. In de twister geschenkset zit een balpen en een USB-stick. Ontzettend handig voor op kantoor. De USB-Stick heeft een opslag van 2GB. De poppy geschenkset is een set waarin een stijlvolle balpen en een poppetje met een USB-stick zit. De poppy geschenkset is een must have op elk bureau !

U kunt de kantoor geschenkset laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Uw bedrijf zal elke keer opnieuw onder de aandacht komen bij uw relaties. De kantoor set is leuk als relatiegeschenk, maar doordat u de kantoor set kan laten bedrukken bij ons wordt het ook nog een uitermate geschikt promotiemiddel voor op beurzen. De bedrukte kantoor set zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De twister geschenkset en de poppy geschenkset kunt u beide laten bedrukken. De kantoor sets zitten verpakt in een luxe doos. De maten van de doos met de stijlvolle producten zijn 7 x 17 x 2,5 cm.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kantoor geschenksets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: