nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 2.30

A36-CX1409-09

Prijs op aanvraag

A34-10249200

€ 7.52

A36-CX1278-09

€ 2.12

A36-CX1281-05

Kantoor kerstbomen

Kantoor kerstbomen met bedrukking

 

Wat te geven met kerst? Een jaarlijks terugkerende vraag binnen bijna elk bedrijf. Ga je op veilig en geef je een wijnpakket aan je werknemers? Kies je voor een heerlijke zalm of geef je een kerstpakket? Stop met verder zoeken. Wij van HSG hebben het perfecte kerstgeschenk voor uw relatie. Een echte, nog groeiende kerstboom voor op kantoor. Een den die zeer geschikt is voor op uw bureau. De boompjes zijn ongeveer 1 tot 4 jaar oud. Het boompje fungeert eerst voor mooie Stek voor op je werkplek en groeit later uit tot een Bureau Kerstboom van zo’n 50 centimeter groot. Door het boompje voldoende liefde en aandacht te geven groeit de kerstboom uit tot een prachtig geschenk van formaat.

De kantoor kerstboompjes zijn te verkrijgen in drie verschillende soorten maten; 30 cm, 40 cm en 50 cm hoog. Wanneer u het kerstboompje voor op kantoor wilt verzenden naar uw zakenrelatie is dit ook mogelijk. In een stevige verzendverpakking is de boom gemakkelijk per post te transporteren. U kunt de boom helemaal naar uw smaak inrichten  door er de gewenste versiering in te hangen. Toversneeuw, gelukengeltjes gelukstermannetjes, engelenhaar, houten hangers, kerstballetjes, slingers, geluk sneeuwpopjes, kerstbelletjes, kerstlampjes en hangers met gravure. 

De minikerstboom wordt geleverd in de door u gewenste kleur en beschikt over de mogelijkheid hem over te poten. Ook is het mogelijk de pot van de kerstboom te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of de huisstijl uw organisatie. Zo zal uw zakenrelatie zich blijven herinneren van wie hij of zij het ludieke relatiegeschenk ontvangen heeft.

Wilt u een gepersonaliseerd kerstgeschenk geven dat door de bus past? Ook daar hebben wij een uitstekend kerstalternatief voor. Een klassieke bedrukte kerstkaart met klein kerstboompje. De heerlijke dennengeur komt je tegemoet bij het openen van de kaart. De bijgevoegde kerstaccessoires krijgen een plekje in de boom of aan een sleutelhanger. De Christmas tree to Be bestaat uit: een te bedrukken kerstkaart, kerstboomstek, engelenhaar, gelukspoppetjes. 

Ook in de decembermaanden is HSG-Relatiegeschenken er voor u met de beste, meest originele relatiegeschenken. Wij garanderen u een fantastische kwaliteit producten, snelle levering, uitmuntende service en bovendien de goedkoopste prijs. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de kantoor kerstboom met opdruk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kantoor kerstbomen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: