nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKapitein hoeden

Kapitein hoeden met bedrukking

Hoeden en andere hoofddeksels zijn geschikt als relatiegeschenken omdat het originele, praktische en blijvende geschenken zijn. Voor elke branche hebben we geschikte hoeden, mutsen of petten. Zo is de kapitein hoed leuk voor scheepsvaartindustrie, bootverhuur bedrijven, jachthavens en andere bedrijven of winkels die gevestigd zijn nabij de haven. De kapiteinshoed is wit en heeft een zwarte klep met gouden bedrukking.

Omdat hoeden vaak onder ogen komen is het verstandig om de kapiteinshoed te laten bedrukken met uw bedrijfsgegevens, een tekst, een logo of een websitenaam. Dit maakt de kapiteinspet perfect inzetbaar als promotiemiddel en daarom ook als relatiegeschenk. U kunt uw relaties in het zonnetje zetten met de bedrukte kapiteinshoed als relatiegeschenk en tevens uw bedrijf optimaal promoten. De kapiteinspet met logo versterkt uw relaties en zorgt voor een vergroting van uw naamsbekendheid!

De kapitein hoed is gemaakt van 100% polyester en heeft een print oppervlak van 8 x 3 cm. Dit biedt de mogelijkheid om de kapitein hoed te voorzien met een bedrukking naar keuze. Zo kunt u ervoor kiezen om de kapitein hoeden te voorzien van een logo, tekst of slogan voor optimale reclame voor bijvoorbeeld uw bedrijf, winkel of vereniging. Dit maakt de kapitein petten perfect inzetbaar als promotie-artikelen en relatiegeschenken. De kapiteinshoed is verkrijgbaar in verschillende maten.

HSG Relatiegeschenken is al jaren toonaangevend op het gebied van promotiemiddelen, give-aways en relatiegeschenken. Vandaar dat wij u een ruim assortiment bieden en scherpe prijzen. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en de kapiteinshoed met opdruk kan snel worden geleverd. U kunt gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website of contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag helpen bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kapitein hoeden? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: