nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A177-PA50006

€ 22.08

A36-KC2694-03

Kartonnen bekers

Kartonnen bekers met bedrukking

Een kartonnen beker is een veelgebruikte beker, voor warme en koude dranken. Kartonnen bekers zijn beter voor het milieu dan plastic bekers en worden tegenwoordig dan ook steeds vaker gebruikt. De kartonnen beker loopt naar boven breder uit en heeft aan de bovenzijde een dikkere rand zodat de beker extra stevig wordt. Bij verschillende kartonnen bekers zit ook een deksel bij. Hierdoor blijft uw drank goed op temperatuur, dit is erg fijn als u een warme drank nuttigt. Ook kan u de bedrukte kartonnen beker met de deksel gemakkelijk meenemen zonder dat u er bang voor hoeft te zijn dat u knoeit. De kartonnen beker als promotiemiddel is verkrijgbaar in twee verschillende maten, de ene is lang en dun en heeft een inhoud van 180cc. De andere kartonnen beker is breed en laag en heeft een inhoud van 200cc.

U kunt de kartonnen beker laten bedrukken met de opdruk van uw keuze. Wanneer u de kartonnen beker laat bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, wordt het een ultiem promotiemiddel. Iedereen die uw kartonnen beker als relatiegeschenk gebruikt zal de opdruk zien, waardoor uw bedrijf meer naamsbekendheid zal krijgen.

Onze collectie is zeer divers zo hebben we automaten bekers en kunststof wijnglazen en limonadeglazen. Maar naast glazen en bekers hebben we nog veel meer soorten producten zoals lampions en vlaggenlijnen voor evenementen. Wilt u meer informatie over de kartonnen beker met opdruk of over andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kartonnen bekers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: