Katoenen tassen lange hengsels en souffle

Katoenen tassen lange hengsels en souffle met bedrukking

 

Winkeltassen zijn er in allerlei kleuren, maten, designs en materiaalsoorten. Over het algemeen zijn winkeltassen goedkope en zeer effectieve promotie items. Vandaar dat tassen steeds populairder worden als relatiegeschenken. De katoenen tas is verkrijgbaar met lange hengsels of met korte hengsels en is een leuk, origineel en blijvend relatiegeschenk voor bijvoorbeeld supermarkten, scholen, boekenwinkels en bakkers. De 100% katoenen tas is breed waardoor er enorm veel in meegenomen kan worden. U kunt de katoenen draagtassen bestellen in verschillende kleuren zodat u kunt kiezen voor de kleur die het beste bij uw bedrijf, winkel of vereniging past.

De katoenen draagtas met lange hengsels zien we steeds vaker terug in het straatbeeld. Katoenen tassen worden voornamelijk buiten op straat gebruikt en zijn daarom goed zichtbaar voor veel andere mensen. Dit maakt de katoenen tas met soufflé perfect inzetbaar als promotiemiddel. Uw logo zal vaak onder ogen komen waardoor uw bedrijf alsmaar bekender wordt. Vandaar dat het slim is om de bedrukte katoenen tas met lange hengsels en souffle te schenken aan uw klanten, personeel en relaties. Uw klant brengt uw boodschap moeiteloos naar buiten met draagtassen met uw logo. De royale katoenen tas met lange hengsels zal dankbaar gebruikt worden voor de dagelijkse boodschappen en daar wordt uw promotie gezien.

U kunt de lange hengsel katoenen tas met bedrukking bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u zich laten verrassen door ons uitgebreid assortiment aan te bedrukken tassen zoals boodschappentassen, winkeltassen, draagtassen, shoppers en nog vele andere relatiegeschenken. Gratis en geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen voor een van onze promotieartikelen. Wij bieden een snelle levering, goede kwaliteit en zeer lage prijzen. Bestel de bedrukte katoenen tas met lange hengsels goedkoop bij HSG, zodat u met een smal budget een breed publiek kunt bereiken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor katoenen tassen lange hengsels en souffle? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: