nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKatoenen tassen

Katoenen tassen met bedrukking

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke katoenen tas? Dan hebben wij wat u zoekt. De tas is van milieuvriendelijk katoen gemaakt. De laatste tijd worden er steeds meer tassen gemaakt waarbij ze opletten of het wel goed is voor het milieu.


De tas kunt u in verschillende kleuren verkrijgen zoals bijvoorbeeld geel, groen, rood en blauw. De draagtas heeft een open hoofdvlak. De hoogte van uw schouder tot de tas, heet de draaghoogte. De draaghoogte is 30 cm.


U kunt de katoenen tas laten bedrukken met uw eigen tekst en/of bedrijfslogo. De bedrukte katoenen tas is het perfecte promotiemiddel. U kunt de tas in verschillende kleuren krijgen , zo is er altijd een kleur tas die bij uw bedrijf past. De bedrukte draagtas is uitermate geschikt als promotiemiddel op beurzen. Het zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.
Als u vragen heeft over dit product neem gerust contact met ons op.             Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor katoenen tassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: