Kauwgomblister met flap

Kauwgomblister met flap en bedrukking

 

Kauwgoms komen vaak van pas. Vooral na een maaltijd vinden mensen het fijn als hun mond weer fris is. De kauwgomblister met flap kunt u gemakkelijk vervoeren in uw tas of zak.

De kauwgomblister met flap is een pakje kauwgom waarvan de bovenzijde van het kartonnen omhulsel een extra flap heeft die opengeklapt kan worden. Hierdoor ontstaat er een groter opdrukoppervlak. Op deze manier is de kauwgomblister met flap een uitermate geschikt promotiemiddel.
Zowel de buitenzijde als de binnenzijde kan bedrukt worden met een tekst en/of logo. De buitenzijde kan bijvoorbeeld bedrukt worden met uw bedrijfsnaam met logo en op de binnenzijde kan er extra informatie geplaatst worden.

De bedrukte kauwgomblisters relatiegeschenk kunnen uitgedeeld worden op beurzen of evenementen. Op deze manier wordt de naamsbekendheid vergroot als de bedrukte kauwgomverpakking in het zicht komt.

Bent u geïnteresseerd in de bedrukte kauwgomblister met flap als relatiegeschenk? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kauwgomblister met flap? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: