nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A37-1616

Prijs op aanvraag

A37-1625K

Kauwgoms

Kauwgoms met bedrukking

Kauwgom is een soort snoep, waarop je kunt blijven kauwen. Kauwgom is gemaakt van een soort gom met natuurlijke en kunstmatige smaak-en zoetstoffen.

De uitvinder van kauwgom was de Amerikaan John Curtis. Kauwgom is stimulerend voor de speekselproductie. Kauwgom reinigt de oppervlakte van de tanden. Kauwgom kan geen tandenpoetsbeurt vervangen maar reinigt wel een deel van de tanden. De mensen bevelen ook kauwgom zonder suiker aan. De meeste kauwgom bevat zoetmiddelen zoals xylitol, sorbitol of maltitolstroop.

Kauwgom was vroeger ook populair bij de indianen. De indianen hadden niet echt kauwgom maar kauwden op gom vanuit de bomen. Kauwgom die nu op de markt is, werd in Europa binnengeleid door het Amerikaanse bevrijdingsleger uit de WO II. Het bevrijdingsleger bracht pakjes kauwgom mee vanuit Amerika en deelde die uit aan de verloste Europeanen.

Tegenwoordig bestaat er ook kauwgom met nicotine, die dient voor mensen die willen stoppen met roken. Als je op de kauwgom kauwt dan komt er een beetje nicotine los. Die nicotine gaat via de wangslijmvliezen naar het bloed.

In de scholen is kauwgom ten strengste verboden, wat eigenlijk heel jammer is. Kauwen stimuleert je hersenen om beter na te denken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kauwgoms? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: