nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKentekenetuis

Kentekenetuis met bedrukking

Een kentekenetui is een klein mapje met een stevig omhulsel waarin belangrijke pasjes en documenten bewaard kunnen worden, zoals een creditcard, een rijbewijs, pinpasjes en autopapieren. Deze spullen kunnen geordend en netjes opgeborgen worden in speciale mapjes die op maat zijn gemaakt voor de spullen. Zo zorgt de binnenkant van een bedrukte kentekenmap als relatiegeschenk voor een overzichtelijke uitstraling en kunt u uw spullen altijd terug vinden.

Meestal zijn de hoesjes waar deze spullen inzitten doorzichtig of minder diep dan de hoogte van de pasjes, zodat men gelijk kan zien welk pasje in welke sleuf zit. De kentekenmap kan bedrukt worden met een tekst of logo waardoor het een gepersonaliseerd artikel wordt. Een bedrukte kentekenmap als relatiegeschenk is een goed cadeau, want bedrukte kentekenmappen komen altijd van pas. Een bedrukte kentekenetui als relatiegeschenk is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er voor iedereen wel een kleur is die hem of haar aanspreekt.
Er bestaan ook veel verschillende soorten kentekenmappen. Van luxe kentekenmappen tot simpele kentekenmappen, daardoor is de bedrukte kentekenetui een geliefd relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kentekenetuis? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: