nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 6.74

A36-CX1441-99

Kerstballen

Kerstballen met bedrukking

Opzoek naar een product dat uw bedrijf het beste kan promoten? Dan hebben we precies wat u zoekt namelijk de kerstbal. De kerstbal is een geschikt promotiemiddel rond het decemberfeest. Doordat de kerstbal gericht is op een speciaal feest is het product leuker. De kerstbal is ontzettend mooi om in uw kerstboom te hangen.


U kunt de kerstbal laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt de kerstbal alleen naar uw bedrijf gericht. De kerstbal is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De kerstbal is een geschikt promotiemiddel rond het kerstfeest, het zal zeker gewaardeerd worden.


Bent u opzoek naar een unieke kerstbal? Dan hebben wij wat u zoekt namelijk de bedrukte glow in the dark kerstbal. Ontzettend leuk voor ’s avonds in de kerstboom te hangen. De kerstboom ziet er schitterend uit. Ook de glow in the dark kerstbal kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Uw logo zal ook op de kerstbal lichtgeven.


Heeft u vragen over de kerstbal of over de glow in the dark kerstbal bedrukt of onbedrukt? Neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kerstballen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: