nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKerstkaarten van merci chocolade

Kerstkaarten van merci chocolade met bedrukking

 

Bent u op zoek naar echte originele attenties of kerstgeschenken? Dan zit u bij HSG Relatiegeschenken goed! Van originele cadeaus tot feestelijke pakketten en kerstkaarten. De Merci Merci Christmas kerstkaart is de lekkerste kaart van Nederland! Als aardigheidje, als blijk van waardering of gewoon als kerstgroet is de bedrukte kerstkaart van merci chocolade helemaal geschikt!

De Merci Merci Chocolade is ontzettend leuk als kerstgeschenk en helemaal omdat u de kerstkaart van Merci chocolade in eigen design kan maken!

Is de kerstkaart van merci chocolade niet precies wat u zoekt? In het HSG Assortiment vindt u meer geschenken voor kerst. U vindt zoal de Bureau Kerstboompjes (met kluit). De kerstboompjes zijn al jaren het succesnummer. Gepoot in een pot of tuin, groeit het boompje uit tot een volle boom. Kleedt de ‘Christmas Tree to Be’ aan met lampjes, kerstballen en een piek.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor de kerstkaart van merci chocolade.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kerstkaarten van merci chocolade? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: