Kerstmis Kalenders

Kerstmis Kalenders met bedrukking

Bent u op zoek naar het perfecte promotiemiddel voor kerstmis? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Namelijk de kerstmis kalender. U kunt op een leuke manier aftellen naar kerstmis. U begint in de maand december. Op 1 december en elke keer als er een dag voorbij is kunt u het vakje opendrukken. Hierin vindt u dan een stukje chocolade. De bedrukte kerstmis kalender wordt ook wel advent countdowner of advent countdown kalender genoemd.

U kunt de kerstmis kalender ook laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Doormiddel van bedrukking wordt de kerstmis kalender een perfect promotiemiddel voor op beurzen en opendagen. Doordat u het product kan laten bedrukken wordt het alleen naar u en uw bedrijf gericht. De kermist kalender is een leuk promotiemiddel. Het zal zeker gewaardeerd worden.

Bent u opzoek naar een ander promotiemiddel? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen. Zo vindt u altijd een product die het beste bij u en uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over de kermist kalender bedrukte of onbedrukte neem dan gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kerstmis kalenders? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: