Kerstpakketten

Kerstpakketten met bedrukking

Een kerstpakket is een pakket dat cadeau wordt gedaan met Kerstmis of in het begin van het nieuwe jaar. Vaak wordt met een kerstpakket een mand of doos bedoeld die volgeladen is met cadeautjes (food en non-food). Een kerstpakket wordt meestal gegeven door werkgevers om hun werknemers en relaties van andere bedrijven een prettig kerstfeerst te wensen.

Elk kerstpakket kan een andere inhoud hebben. Het grotendeel van de pakketten bevat luxe levensmiddelen, samen met een blijvend geschenk. Een grote trend voor het kerstpakket is de bon. Hierbij mogen de werknemers hun cadeau zelf uitkiezen (zoals een pretparkbezoek, saunabezoek, verrassingspakket, wijnpakket,...). Elke medewerker krijgt dus zijn kerstpakket op maat!

Ook een themapakket als kerstpakket heeft bijzonder veel aan populariteit gewonnen de laatste jaren. Het kerstpakket is dan samengesteld volgens een bepaald thema, zoals pasta, wok, alleen blauwe artikelen,...

Een nieuwe trend als kerstpakket is een donatie aan een goed doel.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kerstpakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: