Keukenartikelen

Keukenartikelen met bedrukking

Keukenartikelen zijn artikelen die in de keuken worden gebruikt. Voorbeelden van keukenartikelen zijn handdoeken, expresso sets, flesopeners, flessenhouders, fondue sets, flessenstoppen, kookwekkers, woksets, schalen, citruspersen, scharen, tapassetjes, een pepermolen, wijnsetjes, vleesvorken, keramiek, ijsvormen, een notenkraker,... Keukenartikelen worden dagelijks gebruikt, ook al bent u geen keukenprinses of keukenprins.

Al deze keukenartikelen kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo. Keukenartikelen zijn een geliefd item om te gebruiken in een kerstpakket of een ander themapakket. Ook worden keukenartikelen gewoon als relatiegeschenk gebruikt. Flesopeners zijn hier een perfect voorbeeld voor een giveaway.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor keukenartikelen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 379 Beoordelingen beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: