nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKeyringwalls

Keyringwalls met bedrukking

Bijna iedereen heeft last van de grote hoeveelheid sleutels waardoor er altijd wel eentje kwijtraakt. Met de (eventueel bedrukte) keyring wall als relatiegeschenk hoeft dit nooit meer voor te komen.

De sleutelmuur is een soort kapstok, maar dan voor sleutels. Alle sleutels kunnen naast elkaar opgehangen worden op een plek in het huis, zo hoef je nooit meer op zoek te gaan naar rondslingerende sleutels. Het aparte van deze keyring wall als relatiegeschenk is dat deze magnetisch is. Er zitten dus geen hangertjes aan waar de sleutels aan opgehangen kunnen worden, maar door middel van een magnetische werking blijven de sleutels als het ware vastplakken op de sleutelmuur. Zo kunnen er gemakkelijk meerdere sleutels opgehangen worden op elke plaats van de sleutelmuur als relatiegeschenk.

De keyring wall als relatiegeschenk is te bedrukken, een bedrukte sleutelmuur ziet er leuker en persoonlijker uit. Een bedrukte sleutelmuur als relatiegeschenk is te bestellen in verschillende vormen en kleuren. Zo bestaat er een langwerpige, normale sleutelmuur, maar er zijn ook keyring walls in de vorm van een grote sleutel. Een dergelijk vorm ziet er natuurlijk net wat leuker uit. De bedrukte keyring wall als relatiegeschenk is een leuk cadeau, want het komt altijd goed pas!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor keyringwalls? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: