Kinderbadjassen

Kinderbadjassen met bedrukking

De kinderbadjas is ontzettend zacht en schattig. De kinderbadjas is een heerlijke zachte badjas met twee steekzakken voor uw kind. Onmisbaar voor na het douchen of bij het zwembad. In ons assortiment vindt u de kinderbadjas met en zonder capuchon.

U kunt de kinderbadjas laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De kinderbadjas is geschikt als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte kinderbadjas is ontzettend warm en handig in het gebruik. De kinderbadjas met opdruk met of zonder capuchon zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

U kunt onderaan een offerte aanvragen voor de kinderbadjas. U kunt de medewerkers van HSG relatiegeschenken altijd contacteren voor meer informatie over de badjas.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kinderbadjassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: