Kinderrugzakken

Kinderrugzakken met bedrukking

De kinderrugzak is een rugzak dat speciaal is ontworpen voor de jongere kinderen. De kinderen zullen de rugzak met veel plezier dragen. De afmeting van de kinderrugzak is 25 x 35 x 15 cm.


U kunt de kinderrugzak laten bedrukken geheel naar uw ontwerp. De kinderrugzak kunt u onder andere laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De kinderrugzak is een perfecte manier om uw school of bedrijf te promoten. De rugzakjes zullen zeker gewaardeerd worden door de kinderen en de ouders.


De kinderrugzak is zeer geschikt voor kinderdagverblijven en voor scholen, wanneer u iets extra’s wilt geven aan de kinderen.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de kinderrugzak bedrukt of onbedrukt of over een ander product neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kinderrugzakken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: