Kindersets

Kindersets met bedrukking

Deze kinderset bestaat uit een kinderveiligheidsvest, apensticker, reflecterende beer met riem, een armband en een rugzak. Zo is het voor de kinderen veiliger en worden ze beter gezien met de reflecterende beer, armband en veiligheidsvest. De kinderset is ontzettend leuk en speels met de reflecterende beer met riem, apensticker en de armband.

U kunt de kinderset bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De kinderset is leuk als relatiegeschenk en door middel van bedrukking ook een perfect promotiemiddel. De bedrukte kinderset is handig in het gebruik en erg veilig. De kinderset met opdruk zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

De kinderset met bedrukking is leuk als relatiegeschenk voor de onderwijssector, om kinderen veilig te leren over straat te gaan met de reflecteerde beer met riem, de armband, rugzak en de veiligheidsvest.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de kinderset bedrukt of onbedrukt? Neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kindersets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: