Kindersokken

Kindersokken met bedrukking

Sokken kan je nooit genoeg hebben, en zeker kindersokken niet. Soms gaan ze kapot, de andere keer raak je er eentje kwijt, zitten ze in de was of ze zijn simpelweg versleten. Vooral kindersokken komen altijd goed van pas. Behalve dat kindersokken praktisch in gebruik zijn, zijn ze ook geliefd als mode item: ze geven een vrolijk accent aan het outfit van kinderen. Kindersokken zijn ook leuk om bijvoorbeeld als geschenken uit te delen op de peuterspeelzaal of op de basisschool, of juist op evenementen. Wij kunnen uw logo inweven wat de sokken representatief maakt.

Een kindersok bestaat uit bijna drie keer zoveel garen als een korte dames sok. Kinderen hebben de beste comfort en kwaliteit nodig waardoor kindersokken moeten voldoen aan strenge eisen. Onze kindersokken hebben een opvallend en vrolijk dessin. U kunt de sok naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u zelf de boord, de zool en de hiel van de kindersok kiezen. Omdat kindersokken vaak onder ogen komen, is het verstandig om uw logo in de sok te laten weven. Op deze manier zal uw naamsbekendheid toenemen en wordt er optimaal reclame voor uw bedrijf gemaakt.

Bent u geïnteresseerd in kindersokken met logo bijvoorbeeld als give-aways op evenementen? U kunt op de website van HSG Relatiegeschenken ons compleet assortiment aan te personaliseren kinder sokken vinden. Wij bieden u een ruim aanbod, scherpe prijzen en een snelle levering. Voor goedkope kindersokken bent u bij ons aan het goede adres!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kindersokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: