Kingcaps

Kingcaps met bedrukking

Het merk Kingcap is een van de oudste capmerken van Europa en heeft een uitgebreide collectie met maarliefst 30 verschillende modellen kwaliteitspetten. Kingcap, waarvan de oorsprong in Nederland ligt, levert na 25 jaar nog steeds caps die gezien worden als toonaangevende producten binnen de capmarkt door de veelzijdigheid en de uitstekende kwaliteit.

Alle Kingcap caps kunnen worden voorzien van een eigen bedrijfslogo met een pakkende slogan zodat uw bedrijfslogo vaak onder ogen komt. Uw logo wordt met perfectie op de te bedrukken Kingcap cap geborduurd voor een luxe, strakke uitstraling. De Kingcap caps met opdruk zijn kwaliteitsproducten die voor veel doeleinden geschikt zijn. Zo zullen de bedrukte caps uw personeel zeker niet misstaan en ook voor bedrijfs- of schooluitjes is de te bedrukken Kingcap cap met borduring een leuk relatiegeschenk. Uw groep vormt een overzichtelijk geheel en er wordt natuurlijk optimaal reclame gemaakt met de Kingcap caps met opdruk waardoor uw bedrijf onder de aandacht blijft!

U kunt momenteel een geborduurde Kingcap pet als relatiegeschenk bestellen voor slechts €3,45 per stuk zodat u veel mensen kunt bereiken met een klein bedrag. (Afname minimaal 100 stuks, exclusief BTW / Borduurkaart / Transportkosten)
De bedrukte cap van Kingcap heeft 6 panels en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren zodat u uw relatiegeschenk compleet naar wens kunt personaliseren. Met persoonlijke promotieartikelen laat u een onuitwisbare indruk achter bij uw relaties wat natuurlijk in uw voordeel zal werken.

Bestel de brushed 6 panel cap op www.hsg-relatiegeschenken.com en zet uw relaties in het zonnetje! Uw relaties zullen tevreden over u zijn met als gevolg dat uw klanten vaker bij u terugkomen en uw personeel positief over u denkt. Dat is natuurlijk waar het om draait!                           Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kingcaps? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: