Klapwaaiers

Klapwaaiers met bedrukking

Klapwaaiers zijn kartonnen feestartikelen, waarmee je lawaai kunt maken. De klapwaaiers hebben dus eigenlijk twee functies, lawaai maken en je hoofd koel houden. Wanneer je met de bedrukte klapwaaiers op je hand of iets anders slaat maakt het lawaai, dit is erg leuk om te gebruiken bij sport evenementen. De klapwaaier als relatiegeschenk is eigenlijk een recht stuk karton met daarin tien groeve zodat deze gevouwen kan worden als waaier.

U kunt de klapwaaiers laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Hierdoor worden de klapwaaiers persoonlijke producten, en heeft u een unieke klapwaaier als promotiemiddel. Het is dan ook extra leuk om de klapwaaiers als cadeau te geven het is een leuk relatiegeschenk. Ook worden de klapwaaiers een uitstekend promotiemiddel door de opdruk. De bedrukte klapwaaiers als promotiemiddel worden vaak gebruikt op evenementen waar veel mensen zijn. Uw bedrijf zal dan ook snel meer aanzien en naamsbekendheid krijgen.

De bedrukte klapwaaiers zijn er in verschillende soorten, zo kan de bedrukking naar eigen wens worden aangebracht. Naast de klapwaaiers hebben we ook nog andere producten die op evenementen gebruikt kunnen worden. Wij hebben bijvoorbeeld zwaaihandjes, lampions en kunststof wijnglazen/limonade glazen. Wilt u meer informatie over de klapwaaiers of over de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.comSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klapwaaiers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: