nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKlavertje vier zaadzakjes

Klavertje vier zaadzakjes met bedrukking

 

Het klavertje vier staat wereldwijd bekend als gelukssymbool. Volgens de legende heeft elk klaverblaadje een eigen betekenis: hoop, vertrouwen, liefde en geluk. In de natuur komen ze weinig voor en daarom wordt het vinden van een klavertje vier vaak beschouwd als een geluksbrenger. Heeft u geen zin om oneindig lang te zoeken naar een klavertje vier maar wilt u toch graag uw klanten, personeel en relaties verrassen met een geluksboodschap? Bij HSG Relatiegeschenken kunt u de steeltjes met vier klaverblaadjes gewoon bestellen!

Het klavertje 4 gelukszakje is een bijzonder cadeau met betekenis! U kunt het zaadzakje laten bedrukken met logo en tekst voor een hoge attentiewaarde. Een zeldzaam cadeau wordt altijd gewaardeerd en zal nog lang door de ontvangers bewaard blijven. Dat is aan de andere kant ook erg voordelig voor u, want zo wordt er nog vaak aan uw bedrijf gedacht. Vanwege het geringe formaat is het zaadzakje klavertje vier met logo ook geschikt voor briefings. Bereik met een smal budget een breed publiek!

De klavertje 4 bloemen zijn te bestellen in verschillende designs. Zo kunt u uw eigen geluk kweken met een klavertje 4 kweeksetje of geluk delen met het klavertje 4 potje. Wilt u graag uw relaties geluk schenken zonder een bloem of plantenzaadje te geven, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sleutelhanger met klavertje vier. Vraag onze gespecialiseerde medewerkers naar de vele mogelijkheden! Zij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van relatiegeschenken en de in- en verkoop ervan. Hierdoor zijn zij in staat u de beste adviezen te geven en een geschenk op maat aan te bieden! Laat uw wensen horen en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om een bijzonder en uniek relatiegeschenk te produceren.

De zakjes met zaadjes voor klavertje vier bloemen zijn leuke en blijvende bedankjes. Stel de promotionele zaadzakjes samen naar uw wens zodat deze goed aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Deze geluksklavers zijn perfecte weggevertjes en geschikt voor een grote doelgroep. U zult met de klavertje 4 zakjes evenals met de klavertje 4 potjes een onuitwisbare indruk achterlaten in iedere branche!

Bestel het klavertje vier zaadzakje met personalisatie als leuke give-away tijdens beurzen en evenementen, als eindejaarsgeschenk voor uw relaties of voor uw hardwerkende personeel uit blijk van waardering. Er is altijd een reden voor een cadeautje! Deel uw geluk met de bedrukte geluksklavertjes zodat u nog lang kan blijven genieten van uw relaties. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klavertje vier zaadzakjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: