Kledingrollers

Kledingrollers met bedrukking

Vindt u het ook altijd zo vervelend als uw kleding onder het stof zit of onder de haren van uw huisdieren. Dan hebben wij voor u de oplossing, de kledingroller. Dit is een houder met een roller waarop verschillende lagen af te scheuren tape zit. U kunt met de kledingroller als promotiemiddel over uw kleding rollen zodat de stof en haren aan de borstel blijven kleven. Uw kleren zullen er voortaan altijd stof vrij en netjes uitzien. Er zitten meerdere lagen tape op de kledingroler zodat u deze meerdere keren kunt gebruiken. Wanneer de ene laag van de kledingroller als relatiegeschenk niet meer plakt kunt u deze eraf scheuren zodat er een nieuwe laag op de bedrukte kledingrollerkomt.

U kunt de kledingroller laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst, dit maakt de kledingroller tot een goed promotiemiddel. Wanneer mensen de opdruk op de kledingroller zien staan zullen ze uw bedrijf gaan associëren met de bedrukte kledingroller. Uw bedrijf zal hierdoor meer naamsbekendheid krijgen en in aanzien stijgen.

Dus bent u op zoek naar een kledingroller als relatiegeschenk dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Ga naar www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie over de kledingroller, wanneer u geïnteresseerd.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kledingrollers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: