Klemborden A4

Klemborden A4 met bedrukking

Onze bedrukte klemborden en klemmappen met opdruk zijn ideaal om te gebruiken tijdens het maken van aantekeningen wanneer er geen hard oppervlak in de buurt is. Vandaar dat ze perfect inzetbaar zijn tijdens activiteiten, evenementen en beurzen.

HSG Relatiegeschenken kan alle klemborden, klemmappen en papierklemmen een persoonlijke uitstraling geven die past bij uw bedrijf, organisatie of activiteit. Door onze jarenlange ervaring in de in- en verkoop van relatiegeschenken en het bedrukken ervan, zijn wij in staat om de A4 klemborden voor weinig geld te voorzien van een opdruk. Wilt u uw bedrijfsnaam, logo en reclametekst laten bedrukken op de A4 formaat klemborden? Geen enkel probleem! Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat de bedrukte klemborden van A4 formaat zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers indien u vragen of opmerkingen heeft over een van onze relatiegeschenken, premiums, give-aways of reclame artikelen. Zij zijn gespecialiseerd en maken graag een passende offerte voor u! Onze specialisten voorzien u met alle plezier van uitgebreide informatie over het bedrukken van A4 clipboards met uw eigen logo.

Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com kunt u zich laten inspireren door ons uitgebreid assortiment aan onder andere te bedrukken klemmappen en klemborden. Zo hebben we naast de eenvoudige A4 klemborden met bedrukking ook klemborden met liniaal of met ingebouwde rekenmachine. Dan heeft u alles bij de hand zonder uw handen vol te hebben. Daarnaast hebben we bedrukte A4 klemborden met in de clip een pennenhouder voor links- en rechtshandigen. De meeste klemborden worden gemaakt van polystyreen: een hard, gegoten soort plastic. Neem vrijblijvend contact op en samen gaan we opzoek naar het meest ideale klembord met logo voor uw bedrijf! Wij hebben altijd zeer voordelige prijzen.

U kunt de A4 formaat klemborden laten bedrukken met uw logo of geheel uitvoeren in de huisstijl van uw bedrijf. Zo maakt u van uw klembord het ideale medium voor uw reclame op besprekingen, vergaderingen en beurzen. De handige hard plastic klemborden voor A4 formaat papier zijn goedkope maar effectieve relatiegeschenken.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klemborden a4? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: