Klemborden A5

Klemborden A5 met bedrukking

A5 klemborden zijn vanwege de drukkingsmogelijkheden ideale reclamedragers. Laat de clipboards in A5 formaat bedrukken met uw logo en promotietekst voor optimale reclame.

De A5 formaat klemborden kunnen aan de zijkant worden voorzien van een liniaalindeling in centimeters. De A5 clipboards met liniaal zijn zeer gewaardeerde relatiegeschenken in vrijwel alle branches. Ideaal om te gebruiken wanneer er geen hard oppervlak in de buurt is en onmisbaar tijdens een vergadering of college om aantekeningen te maken. Onze bedrukte A5 formaat klemborden met geïntegreerde meetlat worden gemaakt van een hard soort plastic dat erg duurzaam is waardoor uw relatiegeschenk nog voor lange tijd gebruikt zal worden! Hierdoor blijft uw bedrijf onder de aandacht en zal uw naamsbekendheid alsmaar toenemen.

Ons klembord met geïntegreerde meetlat van 20 centimeter is beschikbaar in verschillende kleuren bord en verschillende kleuren clip. Zo kunt u het A5 klembord compleet naar eigen wens inrichten! Kies voor de kleuren die het beste bij uw bedrijf passen en laat de clipboards bedrukken met tekst en logo voor een persoonlijke uitstraling.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze A5 klemborden met bedrukking? Twijfel niet en neem kosteloos en geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd en hebben al jarenlange ervaring! Hierdoor kunnen zij met alle kennis een passend relatiegeschenk voor u samenstellen. Vraag op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vrijblijvend een offerte aan voor de A5 klemborden met logo of één van onze andere originele relatiegeschenken. Profiteer van onze uitstekende service, lage prijzen en snelle levertijden! Wij maken gratis een drukproef van u en na goedkeuring gaan wij meteen aan de slag zodat de A5 klemborden met opdruk zo snel mogelijk bij u thuis geleverd worden.

Originele en blijvende relatiegeschenken zoals het A5 klembord met bedrukking bestelt u eenvoudig, goedkoop en snel bij HSG Relatiegeschenken. Wij voorzien de A5 formaat clipboards met logo en reclame tekst voor optimale promotie. Onze mogelijkheden zijn enorm! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klemborden a5? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: