nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 17.86

A58-8523-001999999

Klemborden met liniaal

Klemborden met liniaal en bedrukking

 

Bestel het schrijfbord met liniaalindeling eenvoudig, voordelig en snel bij HSG Relatiegeschenken. Mede dankzij het grote drukoppervlak is het klembord met liniaalindeling een zeer geschikt relatiegeschenk voor vrijwel iedere branche!

Wilt u graag uitgebreide informatie over het bedrukken van de klemborden met liniaal? Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van clipboards en het bedrukken ervan. Zij kunnen u door hun jarenlange ervaring voorzien van de beste adviezen. Neem gratis en vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en ga samen opzoek naar een passend voorstel!

Met het klembord met liniaal is het gemakkelijk om al uw papieren en documenten op orde te houden. Door de klem kunt u de documenten vastklemmen aan het bord waardoor deze perfect te gebruiken is voor situaties wanneer geen harde ondergrond aanwezig is om op te schrijven. Vandaar dat de klemborden met logo populaire give-aways zijn tijdens beurzen, evenementen en andere activiteiten.

HSG Relatiegeschenken is al jaren actief op het gebied van promotionele gifts en premiums. Vandaar dat wij als geen ander weten hoe belangrijk een bedrukking is. Door het klembord met liniaal te bedrukken met logo en tekst, krijgt het clipboard met logo een persoonlijke uitstraling waar veel waarde aan gehecht wordt. Wij bedrukken uw promotietekst en bedrijfsgegevens goed zichtbaar op het klembord met liniaal voor optimale reclame.

Handig klembord voor A4 of A5 papier. De zijkanten van het bedrukte klembord zijn te gebruiken als liniaal in centimeters (20 centimeter liniaal voor A5 formaat clipboard en 30 centimeter liniaal voor A4 formaat klembord). Ons assortiment aan bedrukte klemborden als relatiegeschenken is enorm! Wij bieden bedrukte klemborden met liniaal voor verschillende papierformaten. Ook voor bedrukte klemmappen, klemborden met geïntegreerde rekenmachine en clipboards met metalen klem bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u graag een gripzone op de klem, of zoekt u misschien een elegante vorm klem? Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

De klemplaat met liniaalindeling kunt u laten bedrukken met logo en tekst in meerdere kleuren zodat u de liniaal klemborden compleet naar uw huisstijl kunt inrichten. Allerlei kleurcombinaties zijn mogelijk! Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een gepersonaliseerd klembord met liniaal op maat. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klemborden met liniaal? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: