nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 17.86

A58-8523-001999999

Klemborden met rekenmachine

Klemborden met rekenmachine en bedrukking

 

De clipboards met rekenmachine zijn eenvoudig, goedkoop en snel te bedrukken met logo en tekst. Met het bedrukte calculator klembord heeft u een prachtig relatiegeschenk voorhanden!

Klemborden zijn onmisbaar wanneer er geschreven moet worden terwijl er geen harde, gladde ondergrond aanwezig is. De papieren zullen niet wegwaaien doordat ze aan het bord vastgeklemd worden. Daarnaast maakt een clipboard het mogelijk om uw documenten op orde te houden zonder losse papieren te laten slingeren. Vandaar dat clipboards zeer gewaardeerde relatiegeschenken zijn!

Vanwege het grote drukoppervlak is het klembord met rekenmachine en liniaal perfect inzetbaar als reclame middel. Doordat een calculator klembord met bedrukking overal mee naartoe genomen wordt, komt uw bedrijfslogo onder veel ogen. Uw bedrijf wordt gepromoot op plaatsen waar u zelf nog nooit bent geweest! Op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com vindt u een greep uit ons uitgebreide assortiment. Onze klemborden zijn verkrijgbaar in onder andere A4 en A5 papier formaat. Het te bedrukken A4 klembord met geïntegreerde solar rekenmachine wordt snel geleverd en heeft een scherpe prijs.

De calculator met 8 cijferige display kan geheel  naar eigen wens worden voorzien van een bedrukking. De bedrukte clipboards met calculator zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties zodat u het klembord naar de huisstijl van uw bedrijf kunt inrichten. Daarnaast is er ook de optie om het klembord aan de zijkant te voorzien van een liniaal in centimeterverdeling. Zo heeft u alle belangrijke tools in één!

U kunt de calculator klemborden eenvoudig en voordelig bestellen bij HSG Relatiegeschenken. Wij zijn al jarenlang toonaangevend op het gebied van relatiegeschenken, give-aways, premiums, promotieartikelen en reclame items. HSG staat garant voor snelle levering, goede kwaliteit en lage prijzen. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en kunt u ten alle tijden gratis en vrijblijvend contact opnemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Samen gaan we opzoek naar een klembord met solar calculator en liniaal die past bij uw bedrijf! Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klemborden met rekenmachine? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: