nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKlemmappen

Klemmappen met bedrukking

Een klemmap is een klembord met een omklapbare voorzijde. Een klem map is ideaal om uw papieren netjes op te bergen. Onder de klem, die aan de bovenzijde bevestigd is, kunnen een aantal papieren geschoven worden en door de voorzijde terug te klappen blijven de papieren netjes recht.
 

Een bedrukte klemmap met een logo van uw bedrijf is een echte promotionele gift. Doordat de tekst of het logo van uw bedrijf in het zicht komt, vergroot dit de naamsbekendheid van het bedrijf elke keer als de map gebruikt wordt.

Een bedrukte klemmap is geschikt voor mensen die geregeld naar vergaderingen gaan en papieren mee moeten nemen. Ook voor reisleiders is het klembord een uitermate geschikt artikel.

U kunt ons altijd contacteren als u meer vragen heeft over de bedrukte of onbedrukte klemmap relatiegeschenk. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor de klemmap.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klemmappen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: