Klok op waterenergie

Klok op waterenergie met bedrukking

 

Met de klok op waterenergie heeft u geen batterijen meer nodig, dit is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. De klok op waterenergie als promotiemiddel loopt op water, bovenop de klok zitten twee systemen waarin het water wordt omgezet in energie. De bedrukte klok op waterenergie heeft een revolutionair design en straalt professionaliteit uit. De klok op waterenergie als relatiegeschenk is een digitale klok dit wil zeggen dat de uren en minuten als getallen worden weergegeven.

De klok op waterenergie kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo en/of eigen tekst. Het kan daardoor ook uitstekend gebruikt worden als promotiemiddel. Ook zijn milieuvriendelijke producten de laatste tijd erg gewild, dus u zult uw relaties zeker blij maken met de klok op waterenergie met opdruk.

Dus als u begaan bent met het milieu is de bedrukte klok op waterenergie een perfect product
voor u. Naast de klok op waterenergie hebben we nog meer milieuvriendelijke producten bij HSG. Zo hebben we bijvoorbeeld de energiebespaarder, de waterbesparingskit en de ECO muis. Bent u geïnteresseerd in de klok op waterenergie of in de andere producten kijk dan op www.hsg-relatiegeschenken.com voor meer informatie.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klok op waterenergie ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: