nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKlok op zonneenergie

Klok op zonneenergie met bedrukking

 

Een must have op elk bureau, de klok op zonne-energie. Dit product werkt op zonne-energie. Hierdoor is de klok op zonne-energie ontzettend milieuvriendelijk. Dit houdt in dat de rekenmachine werkt op licht die van de zon af komt. Naast dat de bedrukte klok op zonne-energie de tijd aangeeft heeft de klok ook een temperatuur- en kalenderfunctie. U kunt dus ook gemakkelijk de temperatuur en de datum aflezen.

U kunt de klok op zonne-energie laten bedrukken met uw eigen tekst en/of logo. De tekst en/of logo wordt aan de voorkant onderaan de tijd geplaatst. Hierdoor komt uw bedrijf vaak onder de aandacht bij uw klanten. De klok op zonne-energie is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk.

De bedrukte klok op zonne-energie heeft afmetingen van 6x5,8x2 cm. De klok op zonne-energie werkt op zonne-energie en op een batterij die krijgt u meegeleverd.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klok op zonneenergie? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: