Klokken en thermometer huisjes

Klokken en thermometer huisjes met bedrukking

 

Zoekt u een uniek product als giveaway? Dan hebben wij precies wat u zoekt namelijk de klok en thermometer huisje. De bedrukte klok en thermometer in de vorm van een huisje is een product dat een vorm van een huisje heeft. In het huisje vindt u de maximale en de minimale temperatuur en de tijd.


De klok en thermometer huisje relatiegeschenken kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De klok en thermometer huisje is een perfect relatiegeschenk en door middel van bedrukking wordt het ook een uitermate geschikt promotiemiddel. Door de bedrukking op het huisje komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.


Indien u vragen of opmerkingen heeft over de klok en thermometer huisje bedrukt of onbedrukt neem gerust contact op met een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klokken en thermometer huisjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: