nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comPrijs op aanvraag

A81-AP741168-01

Prijs op aanvraag

A81-AP741168-05

Prijs op aanvraag

A81-AP741168-06

Prijs op aanvraag

A81-AP741168-10

Prijs op aanvraag

A81-AP741169-01

Prijs op aanvraag

A81-AP741169-05

Prijs op aanvraag

A81-AP741169-06

€ 24.70

A36-IT3828-16

Klokken

Klokken met bedrukking

Een klok is een instrument die de tijd meet. Er zijn twee soorten klokken: de analoge klok en de digitale klok. We onderscheiden klokken naar de manier van tijdweergave. Een analoge klok heeft een wijzerplaat met twee of drie wijzers. Één wijzer om de uren aan te geven, één om de minuten aan te duiden en bijna elke klok heeft ook een secondewijzer. Alle wijzers zijn bij een analoge klok bevestigd aan een gemeenschappelijke centrale as. Deze as steekt door het midden van de wijzerplaat. Een digitale klok geeft de uren en de minuten (soms ook de seconden) als getallen weer. Omdat er vaak op klokken wordt gekeken is een klok een uitstekend promotie-artikel en zijn klokken dus uiterst geschikt als relatiegeschenken. Alle klokken kunnen bij HSG relatiegeschenken worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst. Op sommige bedrukte klokken is meer te zien dan alleen de tijd. Zo weergeven sommige klokken de datum en de naam van de dag. Sommige klokken met opdruk geven zelfs de stand van een of meer hemellichamen aan. Er zijn bijvoorbeeld ook bedrukte klokken met een alarmklok, een wekker, een rekenmachine of een radio.

HSG Relatiegeschenken heeft een uitgebreid assortiment aan klokken. Zo hebben we klokken die zowel analoog als digitaal de tijd weergeven en klokken die de wereldtijden weergeven. Deze klokken hebben we ook weer in allerlei soorten en maten. Elke klok kan worden bedrukt met een eigen logo en/of tekst. We hebben klokken die werken op batterijen, klokken die werken op zonnekracht, waterbedreven klokken en ga zo maar verder. Klokken die werken op zonnekracht heten zonnecelkokken. Al deze soorten klokken kunnen worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst. Zo kunnen alle klokken worden gepersonaliseerd naar uw wens en is een klok een goed idee om weg te geven als relatiegeschenk.

We hebben klokken in veel verschillende vormen, soorten, maten en kleuren gemaakt van verschillende materialen. Zo hebben we de wandklok, de digitale klok, het analoge tafelklokje, het tafelklokje, het reisklokje, de reiswekker, de alarm klok, het LCD klokje en de (digitale) wekker. De meeste klokken zijn gemaakt van hout, vintage glas, metaal, kunststof of aluminium. Er zijn veel klokken gemaakt van glas. Voor ons assortiment aan klokken van glas kunt u kijken onder het kopje ´klokken van glas´. Er zijn veel verschillende modellen van alle soorten klokken:

Wandklok:
Wandklokken zijn te bedrukken klokken die tegen de muur aan worden gehangen. Meestal worden deze bedrukte wandklokken best hoog opgehangen zodat ze goed zijn af te lezen. De meeste wandklokken met opdruk zijn rond en gemaakt van aluminium. Deze ronde klokken hebben een cijferplaat met 3 wijzers die de uren, minuten en seconden aangeven. Uiteraard zijn er ook klokken met andere vormen, zoals een vierkante klok. Er zijn ook te bedrukken wandklokken met ingebouwde hygrometer en thermometer of analoge wandklokken met LCD weerstation en met weersvoorspelling. Als u de wandklok met opdruk ook als buroklokje wilt gebruiken moet u gaan voor het wandklokje met houder zodat het tevens als bureauklokje kan worden gebruikt. Uiteraard is deze bedrukte klok, net als alle klokken, ook te bedrukken met een logo en/of tekst. Welke klok ook geschikt is als relatiegeschenk, is de bedrukte wandklok met uitneembaar en derhalve makkelijk te bedrukken wijzerplaat. Deze wijzerplaat is makkelijk te bedrukken waardoor uw logo probleemloos op de klokken wordt gedrukt. De meest voorkomende wandklokken zijn klokken met een transparant/zwarte wijzerplaat of klokken met een witte wijzerplaat. De kleuren wit en zwart zijn neutraal zodat de klokken bij elke woning passen.

Tafelklokje / bureauklokje:
Zoals de naam zelf al zegt is een tafelklokje een kleine (meestal analoge) klok die je op de tafel neer kunt zetten. Bureauklokjes zijn eigenlijk dezelfde klokjes als tafelklokjes. Buroklokjes zijn namelijk klokjes die je op een bureau neer kunt zetten. Er zijn veel varianten verkrijgbaar van deze twee te bedrukken klokjes. Zo zijn er digitale bureauklokjes met LCD scherm maar ook analoge tafelklokjes. We hebben zelfs een uitklapbaar RVS tafelklokje. Soms is het analoog tafelklokje een tafelklok met digitale weergave van de datum, temperatuur en dag. Deze analoge klok is zeker aan te raden om te geven als relatiegeschenk omdat deze klok multifunctioneel is en omdat dit analoog tafelklokje, net als alle andere klokken, te bedrukken is met een eigen logo en/of tekst. Wilt u uw tafel een beetje opvrolijken met leuke kleurtjes? Dan kunt u gaan voor een tafelkokje met gekleurd cijferblad. Deze klokjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit met oranje of wit met blauw. We hebben ook tafelklokjes met alarm. Zo´n bedrukt tafelklokje met alarm kan dus ook worden gebruikt als wekker. U kunt ook gaan voor het metalen klokje in een houten frame met alarmfunctie. Dit model is ook verkrijgbaar met 3 verschillende klokjes naast elkaar in het houten frame. Één klokje geeft de tijd aan en de andere klokjes zijn de hygrometer en de thermometer. Uiteraard heeft dit model met opdruk ook een alarmfunctie. Misschien is het analoog tafelklokje met fotolijstje meer iets voor u. Uw favoriete foto kunt u naast het klokje in het fotolijstje stoppen. Kunt u niet kiezen welke foto u mooier vind, dan kunt u gaan voor het bedrukte analoge tafelklokje met twee geïntegreerde fotolijstjes zodat u beide foto´s kwijt kunt. Dit frame is gemaakt met scharnieren zodat u met de twee fotolijstjes en het klokje ook een pennenbakje kunt creëren door een driehoek te maken van de fotolijstjes en het klokje. Wilt u echt een origineel tafelklokje? Dan moet u gaan voor het tafelklokje "4 in 1" met weergave van tijd, datum, alarm en temperatuur. Het tafelklokje heeft een 4 kleuren LCD display: de kalender wordt weergeven met een rood display, de temperatuur met een blauwe, het display wordt paars bij de alarmfunctie en groen bij de timer.

Reiswekker:
Een reisklokje is een klokje van klein formaat zodat deze klok makkelijk mee te nemen is. Een reiswekker is in principe hetzelfde als een reisklokje alleen heeft een reiswekker ook een alarmfunctie waardoor een reiswekker als wekker dient en een reisklokje niet. Een reiswekker als relatiegeschenk is een slim idee omdat een klok onmisbaar is maar ook veel te groot is om ergens mee naar toe te nemen. Met een reiswekker of reisklokje heeft u altijd de tijd bij de hand terwijl u er weinig van merkt dat u het klokje bij heeft. We hebben bedrukte metalen reiswekkers in een rond PU hoesje met opdruk, reiswekkers met licht, trilalarm en weergave van datum en tijd, en zelfs LCD reiswekkers met alarm, tijd, dag, datum en temperatuur.

Digitale klok:
Een digitale klok heeft meestal een rechthoekig display en is meestal bedoeld om ergens op te zetten, bijvoorbeeld op een tafel. Er zijn veel verschillende soorten digitale klokken. We hebben een digitaal LCD klokje met verschillende kleuren licht en 5 natuurgeluiden voro de wekkerfunctie. Dit te bedrukken LCD klokje met wisselende kleuren is een echte eye-catcher en vrolijkt de ruimte op door de vrolijke kleuren die het bedrukte LCD klokje kan aannemen. Dit LCD klokje met opdruk is zeker aan te raden om te geven als relatiegeschenk. Een zeer origineel relatiegeschenk is de watergestuurde digitale klok met LCD weergave van dag, maand en tijd. Deze bedrukte digitale klok is functionerend op water en werkt zonder batterijen. De watergestuurde digitale klok met opdruk met 4 USB aansluitingen is inclusief 107 cm USB kabel. Als u echt voor de dag wilt komen met uw relatiegeschenken dan moet u gaan voor de digitale klok met infrarood rekenmachine op afstand te bedienen. Deze digitale klok heeft behalve een weergave van tijd, ook een alarmfunctie, een countdown timer en een weergave van de temperatuur. Het display is te bedienen met een afstandsbediening die een bereik heeft van ca. 5 meter.

Wekker / alarmklok:
Een wekker of een alarmklok is zeer functioneel en wordt in het dagelijks leven vaak gebruikt. Er zijn veel alarmklokken met een kalender. Een bedrukt alarmklokje met LCD display voor weergave van datum, dag, tijd en temperatuur is dan ook zeer nuttig en komt vaak voor. Er zijn ook verschillende modellen voor een bedrukte alarmklok met deze functies. We hebben ook een te bedrukken alarmklokje met LCD display voor weergave van niet alleen datum, dag, tijd en temperatuur maar ook voor weergave van luchtvochtigheid en weersvoorspelling. Vind u het vervelend dat u zo vaak te laat komt omdat u ´s ochtends uw bed niet uit kunt komen? Dan hebben wij de oplossing voor u! We hebben namelijk een digitale wekker met alarmfunctie en met propeller. Deze digitale wekker met opdruk kunt u net als een gewone wekker instellen op een tijd dat hij af moet gaan. Wanneer deze tijd is aangebroken gaat de wekker af en schiet de propeller van de wekker af. Deze propeller kiest het luchtruim en het alarm zal pas stoppen wanneer u de propeller terug heeft gebracht naar de wekker. Dit betekent dat u uw bed uit moet komen. U zult ´s ochtends dus voortaan eerder uit uw bed zijn met als gevolg dat u niet meer te laat hoeft te komen. Ideaal, zo´n digitale wekker met propeller als relatiegeschenk. Welke alarm klok ook ideaal is als relatiegeschenk, is de projectie alarm klok met LCD display en weergave van de tijd middels lichtprojectie.

Metalen LCD klokje:
Het metalen LCD klokje is een heel origineel relatiegeschenk. Dit klokje van metaal bevat een flexibele lus om evt. aan uw broek of tas te bevestigen en is ook ideaal voor verplegend personeel. Door een druk op de knop aan de achterkant van het metalen LCD klokje met opdruk verschijnen de tijd, datum en seconden. Wilt u het Metalen LCD klokje als relatiegeschenk geven? Dan kunt u het klokje laten bedrukken met uw eigen logo waardoor de metalen LCD klok een promotie-artikel wordt voor uw bedrijf. Uw reclame brengen wij aan d.m.v. een lasergravure onder het display. Het klokje wordt inclusief 1 knoopcel batterij geleverd en is per stuk verpakt in een kartonnen doosje.

Pennenhouder met klokje:
Een pennenhouder met klokje is een pennenbakje en een tafelklokje in een. Een pennenhouder met klokje is zeer functioneel en uiterst geschikt als relatiegeschenk. Omdat uw logo en/of tekst op de pennenhouder kan worden gedrukt is de bedrukte pennenhouder met klokje een promotieartikel voor uw bedrijf. Op de voorkant van het pennenbakje is een klokje gemonteerd. De meeste pennenhouders zijn gemaakt van aluminium. Er zijn verschillende soorten pennenhouders met klokje. Zo zijn er aluminium of transparante pennenhouders met LCD display voor weergave van tijd, temperatuur en datum maar ook met digitale alarmklok (7 melodieën) en thermometer.

Overige klokken:
We hebben ook klokken die zijn verwerkt in een ander voorwerp. Deze voorwerpen zijn ook te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. We hebben een buigzaam klokje in de vorm van een mannetje met een memohouder, een weegschaal met klok, een wereldbol van glas met klok en zelfs een wandspiegel met digitale klok.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor klokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: