nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.com€ 1.80

Lolly in sachet

€ 0.12

Lolly in hartvorm

Prijs op aanvraag

ChupaChups

Prijs op aanvraag

grote ronde of hartvormige platte lolly

Prijs op aanvraag

Logololly

Prijs op aanvraag

Chocolade lolly

€ 0.20

Lolly in flowpack

€ 0.29

1 platte lolly op kaart

€ 0.50

Lolly in vierkant doosje

€ 0.65

chupa chups in vierkant doosje

€ 0.32

Druivensuikerlolly

Knotslolly's

Knotslolly's met bedrukking

Lolly’s zijn bekend snoepgoed en vrijwel iedereen heeft dan ook wel eens een lolly gegeten. Lolly’s zijn er in veel verschillende soorten en maten maar ze hebben allemaal dezelfde opbouw: suiker gesmolten aan een stokje. De meest bekende lolly’s zijn de bolvormige lolly’s die smaakstoffen bevatten die bijvoorbeeld lijken op aardbei, citroen of kers. De suiker van deze lolly’s is meestal vrolijk verkleurd en de lolly is verpakt in een gekleurde folie. Dit zijn de zogeheten knotslolly’s. Behalve de knotslolly’s kunt u ook varianten van de lolly bestellen zoals salmiaklolly’s, cola lolly’s of waterlolly’s die zeer lekker verfrissend zijn tijdens de warme zomerdagen.

De knotslolly die u bij ons kunt bestellen wordt verpakt in een folie die naar uw wens wordt bedrukt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf en uw bedrijfslogo op de knots lolly bedrukt wordt. Wanneer u de bedrukte lolly’s als relatiegeschenken aan uw klanten en personeel schenkt, zal uw logo vaak onder ogen komen waardoor uw naamsbekendheid zal worden vergroot. Het is dus een slimme zet om uw relaties te verwennen met een lekker geschenkje.

U kunt de knotslolly bestellen in verschillende smaken zoals cola, kers citroen of zwarte bessen. U kunt kiezen voor een verpakkingsfolie in de kleur die het beste bij uw bedrijf past. Bent u geïnteresseerd in de knots lolly met  verschillende fruitsmaken of wilt u gewoon een kijkje nemen in ons assortiment aan snoepgoed? Neem dan een kijkje op de website www.hsg-relatiegeschenken.com. Het is uw taak om uw klanten tevreden te houden en uw relaties te versterken. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor knotslolly's? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: