Koelboxen

Koelboxen met bedrukking

Houdt u eten en drinken koel met deze bedrukte koelbox. De koelbox met opdruk is waterdicht en gemakkelijk te dragen. De bedrukte koelbox heeft een mooi uiterlijk en zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


U kunt de koelbox nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt de koelbox bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De koelbox is uitermate geschikt als relatiegeschenk aan mensen in de voedselsector.


Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koelboxen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8,6 / 10 - 411 Beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, verenigingen en stichtingen, u kunt alleen bestellen met een geldig kvk of btw nummer in combinatie met de bijbehorende bedrijfsnaam.