Koeltassen

Koeltassen met bedrukking

Een koeltas is een tas van warmte-isolerend materiaal. De koeltas wordt ook vaak een diepvriestas genoemd. In de koeltas kunnen dranken, etenswaren en andere producten koel bewaard worden. Vooral fruit wordt vaak koel gehouden door middel van een koeltas. De koeltas houdt alles koud omdat er in de koeltas ijs-elementen worden gestoken. Een koeltas is dus heel handig voor in de zomer, wanneer men naar het strand gaat bijvoorbeeld. Er is daar geen koelkast en je wilt, zeker bij warm weer, natuurlijk wel een koud drankje. De koeler wordt ook vaak gebruikt door arbeiders in de bouwsector. Zij nemen vaak een koeltas mee om hun boterhammen en drank in koel te houden. Tijdens een lange autorit is de cooler ook zeker niet misbaar. Omdat de koeltas zo handig en gewild is, is het slim om de koeltas te geven als relatiegeschenk. Koeltassen zijn hele leuke relatiegeschenken, zeker omdat er bij elke koeltas plaats is voor een opdruk. De koeltas is dus te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Een koeltas wordt bijna altijd gemaakt van (70D) nylon.

Koeltassen bestaan er in veel verschillende kleuren, vormen en groottes. Er zijn ook veel verschillende soorten. Zo heb je de opvouwbare koeltas, de picknick koeltas, de koeltas met ingebouwde radio, de fiets koeltas, de 6 can cooler, de wijn koeltas, de koeltas die ook kan worden gedragen als een rugzak en ga zo maar verder.

Het maakt niks uit hoe groot de koeltas is, elke koeltas kan worden bedrukt bij HSG Relatiegeschenken. Er zijn koeltassen van klein, middel en groot formaat. Een kleine koeltas met opdruk heeft een afmeting van 22�15�30 cm. In deze kleine bedrukte koeltas kunnen 12 blikjes van 330 ml. Vindt u dat te weinig, dan kunt u overwegen om een middelgrote koeler aan te schaffen. Deze koeltas van middelgroot formaat heeft een afmeting van 28,5�22�30 cm en heeft plaats voor 24 blikjes van 0,33 liter. Als u 36 blikjes van 330 milliliter koel wilt kunnen bewaren, dan moet u gaan voor de grote koeltas. Dit is een maxi formaat met een afmeting van 42,5�22�30 cm. De kleine koeltassen met opdruk, de grote bedrukte koeltassen en ook de bedrukte koeltassen van gemiddelde grootte beschikken over een groot voorvak. Ook hebben ze een verstelbare schouderband waardoor de bedrukte koeltas een stuk makkelijker kan worden meegenomen naar de plaats van bestemming.

Vindt u zelfs de kleine koeltas met opdruk die hierboven is genoemd een beetje te groot? Dan hebben we voor u nog een kleinere koeltas, die ook geschikt is om te laten bedrukken. Uw eigen logo en/of tekst kan erop worden gedrukt. Dit maakt zelfs de kleinste koeltas geschikt als relatiegeschenk. Deze kleine koeler met opdruk is geschikt voor 6 stuks 0,33 liter blikjes en heeft een afmeting van 20�13�12 cm. Ook dit koeltasje heeft een draagriem. Deze koeltas is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en wit.

Als u liever halve liter blikjes wilt meenemen kan dat natuurlijk. Dan moet u gaan voor de koeltas met draagriem geschikt voor 6 stuks 0,5 liter blikjes. Deze bedrukte draagbare koeler heeft ook een draagriem en is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en wit.

Een koeltas van ca. 21�17�17 cm hebben we ook. Dit is een koeltas met middels rits af te sluiten hoofdvak. Ook deze koeltas heeft een draagriem en is geschikt om te worden bedrukt. Deze bedrukte koeltas is verkrijgbaar in de kleuren oranje, donker blauw, rood en lichtblauw.

We hebben ook koeltassen als relatiegeschenk in de vorm van een rugzak. Deze koeltas kan natuurlijk ook worden bedrukt en is ook geschikt als relatiegeschenk. Bij de koeltas in de vorm van een rugzak worden de schouders minder zwaar belast dan bij een koeltas in de vorm van een schoudertas omdat bij de rugzak koeltas het gewicht over twee schouders wordt verdeeld en bij de koeltas in de vorm van een schoudertas wordt het gewicht maar over een schouder verdeeld. De draagbanden zijn zeer stevig. De bedrukte koeltas in de vorm van een rugzak is hoger waardoor hij zelfs geschikt is voor 1,0 liter flessen. De koeltas met opdruk heeft ook een voorzakje.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koeltassen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: