Kofferbakorganizers

Kofferbakorganizers met bedrukking

 

De kofferbakorganizer heeft een inklapbare binnenkant. Dit product kan worden gebruikt als enkel compartiment of kan in tweeën worden gedeeld. De bedrukte kofferbakorganizer heeft vijf buitenvakjes. Het klittenband aan de onderkant kan worden gebruikt op de kofferbakorganizer met opdruk vast te zetten aan de autovloer of aan het tapijt.

U kunt de kofferbakorganizer laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product een perfect promotiemiddel en relatiegeschenk voor op beurzen en open dagen van de reisbranche. De kofferbakorganizer is handig en zal zeker gewaardeerd worden.

Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kofferbakorganizers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: