Kofferriemen

Kofferriemen met bedrukking

Een kofferriem is een riem die u om uw koffer kunt doen zodat de koffer zeker niet kan opengaan. Vaak wordt er tijdens een vliegreis niet voorzichtig omgegaan met koffers, vandaar dat een kofferriem een handig product is.

Vaak heeft de kofferriem een cijferslotcombinatie, zodat niemand anders de kofferriem kan opentrekken. De kofferriem kan gefabriceerd zijn uit verschillende materialen, zoals polyester, leder of nylon. De kofferriem kan ook in verschillende kleuren bestaan. Vaak is de kofferriem verstelbaar, zodat de kofferriem rond ieder koffer past.

Aangezien veel zakenmensen vaak een vliegreis ondernemen, komt een kofferriem van pas. Daardoor is de kofferriem uiterst geschikt als relatiegeschenk. Bij HSG Relatiegeschenken kan u een uitgebreid assortiment aan kofferriemen terugvinden. Op een dergelijke kofferriem kan het logo van uw bedrijf worden gedrukt, zodat u de kofferriem als promotie-item kunt gebruiken. Bovenaan kunt u verder klikken naar onze zoekpagina en de kofferriem uitkiezen die voor u het best geschikt is.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kofferriemen? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: