kofferriemen met ingebouwde bagageweger

Kofferriemen met ingebouwde bagageweger en bedrukking

 

Steeds vaker wordt er gereisd per vliegtuig en ook steeds vaker worden koffers gebruikt om spullen mee te vervoeren. Bij de koffers horen de nodige accessoires zoals een bagageriem en een bagageweger. Meestal is de kofferriem voorzien van een codeslot. De kofferriem zorgt ervoor dat de koffer niet kan opengaan waardoor de bagage beter  beschermd is. Tevens kunt u uw koffer gemakkelijk herkennen door de kofferriem. Een zeer handig accessoire is de koffer weger oftewel de bagageweegschaal. Met de kofferweger kunt u voorkomen dat u veel geld moet bijbetalen wanneer u uw koffers gaat inchecken als gevolg van bagagelimiet overschrijding. Met de bagageweger kunt u voordat u vertrekt het gewicht vaststellen van uw koffer zodat u nooit meer hoeft bij te betalen voor overbagage.

Bent u opzoek naar een nuttig relatiegeschenk? Nieuw is de kofferriem met ingebouwde bagageweger. Dit 2-in-1 item is onmisbaar wanneer u met het vliegtuig gaat.  Het is mogelijk om de kofferriem met bagageweger te voorzien van bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en uw slogan. Dit maakt het item goed inzetbaar als relatiegeschenk! Op deze manier kunt u uw relaties versterken door ze te verrassen met een geschenk waar ze ook echt iets aan hebben. Omdat het geschenk daadwerkelijk zal worden gebruikt, zal uw bedrijfsnaam vaak onder ogen komen met optimale promotie als gevolg. Deze luggage-mate is leuk om te geven en zeker net zo leuk om te krijgen!

De gepersonaliseerde bagage belt met ingebouwde digitale gewichtsmeter en combinatie slot is verkrijgbaar bij HSG Relatiegeschenken. Geheel naar eigen wens kunt u de kofferriem samenstellen. Zo kunt u zelf de kleurencombinaties kiezen en de opdruk. Wij bieden u ook andere bagage accessoires, die kunt u vinden op onze website waar tevens ons geheel assortiment te bezichtigen is. Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor kofferriemen met ingebouwde bagageweger? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: