Koffers Radio

Koffers Radio met bedrukking

Een koffer radio is een radio die verpakt zit in een koffer. De koffer radio is handig, hij kan gemakkelijk vervoerd worden doordat hij in een koffer zit. De koffer radio is handig voor bijvoorbeeld feesten, maar ook voor op reis.

U kunt de koffer radio laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door de koffer radio te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst wordt het een uitermate geschikt product om uw bedrijf mee te promoten op bijvoorbeeld beurzen en opendagen. Doordat uw bedrijf op de koffer radio bedrukt is komt uw bedrijf elke keer opnieuw onder de aandacht bij uw klanten.

De koffer radio is leuk als relatiegeschenk, maar ook perfect als promotiemiddel. Doordat het altijd kan worden gebruik waar u ook maar bent is het ontzettend leuk om te geven en te krijgen.

Als u vragen heeft over de koffer radio of over een ander product neem dan gerust contact met ons opSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koffers radio? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: