Koffie-sets

Koffie-sets met bedrukking

Wilt u optimaal genieten van u koffie? Maak dan uw lekkere koffie met de koffie-set. Deze set bestaat uit een mok van wit keramiek, waarin 300 ml koffie in kan worden geschonken. In de bedrukte koffie-set zit ook een blik met 25 gram oploskoffie en een chocoladerasp. U kunt lekker genieten van uw warme kop koffie met deze set.


U kunt de koffie-set nog leuker maken door middel van bedrukking. U kunt bij ons de koffie-set laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. Door middel van bedrukking wordt het product meer naar uw bedrijf gericht en een perfect promotiemiddel voor op beurzen en open dagen. De koffie-set is ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. De bedrukte koffie-set zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.


Bent u opzoek naar een ander product om uw bedrijf te promoten? In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan promotiemiddelen, zo kunt u er altijd zeker van zijn dat er een product is die perfect bij uw bedrijf past.


Indien u vragen heeft over de koffie-set bedrukt of onbedrukt neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koffie-sets? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: