nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKoffiebekerhouders gepersonaliseerd bedrukt

Koffiebekerhouders met bedrukking

De koffiebekerhouder is een houder waar in u de koffiebekers gemakkelijk kunt vervoeren. Er zal nooit meer een koffiebeker omgaan. U kunt 6 koffiebekers vervoeren in de bedrukte koffiebekerhouder. De koffiebekerhouder met opdruk is leverbaar in het wit.


U kunt de koffiebekerhouder relatiegeschenken geheel naar uw wens laten bedrukken. De koffiebeker kunt u laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De koffiebekerhouder is een gemakkelijk manier om uw bedrijf te promoten. De koffiebekerhouder zal ervoor zorgen dat uw bedrijf een grotere naamsbekendheid krijgt onder de mensen.


Naast de koffiebekerhouder met opdruk vindt u in ons assortiment ook de bierdrager. Met de bedrukte bierdrager is het nooit meer een probleem om uw bier te vervoeren. De bierdrager kan in totaal 5 biertjes vervoeren.


Voor informatie of vragen over de koffiebekerhouder bedrukt of onbedrukt, kunt u altijd contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij staan altijd voor u klaar om u te helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koffiebekerhouders gepersonaliseerd bedrukt? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven 8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: