Koffiewaaiers

Koffiewaaiers met bedrukking

Wanneer we het hebben over een koffiewaaier, gaat er bij veel mensen geen belletje rinkelen. Echter wanneer we het woord ‘koffie’ veranderen in ‘bier’, weten ze het ineens waar we het over hebben! De bekende bierwaaiers die gebruikt worden op allerlei evenementen, partijen en feesten zijn natuurlijk ook geschikt voor andere dranken zoals koffie en thee. Vandaar dat de koffiedrager ook populair is voor intern gebruik bij bedrijven en op kantoren. Tevens erg leuk als give-away en effectief als promotieartikel.

Een drankendrager dient als dienblad maar kan in tegenstelling tot een dienblad overal mee naartoe genomen worden vanwege de geringe afmetingen wanneer de cupholder is ingeklapt. Daarnaast is er de mogelijkheid om de drankendrager te voorzien van een lanyard, die evenals de koffiedrager zelf kan worden bedrukt met een eigen logo en tekst. Zo kan de koffiewaaier met logo gemakkelijk om de nek gehangen worden zodat u er niet mee hoeft te sjouwen op een evenement wanneer de koffiedrager niet in gebruik is. Een ander voordeel van de kunststof drankendrager is dat deze gemakkelijk schoon te maken is.

Vanwege het relatief grote drukoppervlak, kan de koffiedrager perfect ingezet worden als reclame item. Daarnaast zijn de kunststof koffietrays verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat u naar eigen wens de drankenwaaier in kunt richten. Ga voor de kleur die uw bedrijf het beste promoot!

Gebruik de waaier op alle evenementen, partijen en feesten! Geschikt voor zowel bier als koffie als andere dranken. HSG Relatiegeschenken is al jaren actief op het gebied van promotiemiddelen en originele give-aways. Vandaar dat wij een zeer uitgebreid assortiment hebben aan drankendragers zoals biertrays, koffiewaaiers en bierparaplu’s. Neem gerust een kijkje op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com of neem anders geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd en kunnen u de beste adviezen geven.

Inklapbare koffiewaaier met logo en tekst online bestellen? Zo komt u goed voor de dag op feesten en beurzen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij hebben koffiehouders in alle soorten en maten, allemaal te bedrukken naar uw wens. Wij zorgen ervoor dat jouw reclame perfect wordt gedrukt op de koffiewaaiers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koffiewaaiers? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: