nl+31 (0) 40 255 65 42
be+32 (0) 11 55 34 83
info@hsg-relatiegeschenken.comKoker kleurpotloodjes

Koker kleurpotloodjes met bedrukking

 

De koker met kleurpotloodjes blijft ongekend populair als relatiegeschenk. Kleurpotloden worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Voor iedere branche is de bedrukte koker kleurpotloden geschikt, voor bestaande en potentiële klanten. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een op maat gemaakte offerte!

Steeds vaker staan termen als groen, duurzaam, milieubewust en eco centraal. Bij verantwoord en duurzaam ondernemen mogen eco geschenken niet ontbreken. Ook ú kunt verantwoord ondernemen met onze eco kleurpotloden kokers als relatiegeschenken. Geheel naar uw wens kunnen wij zorgen voor een bedrukking op de kartonnen kokers met bijvoorbeeld de naam en het logo van uw bedrijf of een pakkende promotietekst. Dit maakt de kleurpotloden koker met bedrukking een uniek relatiegeschenk!

De meeste kartonnen potlodenkokers zijn voorzien van een puntenslijper verwerkt in de dop. U kunt zelf kiezen voor een potloden koker met 6 of 12 gekleurde potloden. De kleurpotlodenkokers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties. Zo bepaalt u zelf het formaat en het design van de potloodkokers!  Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment aan kleurpotloden kokers op onze website www.hsg-relatiegeschenken.com. Hier vindt u ook onze andere eco relatiegeschenken.

De sets van kleurpotloden in een eco koker kunnen eenvoudig en voordelig besteld worden bij HSG Relatiegeschenken. Zo kunt u op een duurzame manier uw relaties, klanten en personeel verrassen met een origineel en bruikbaar relatiegeschenk! Daarnaast zijn de bedrukte kleurpotloden kokers perfect inzetbaar als give-away tijdens beurzen, evenementen en andere activiteiten. Ook leuk voor bijvoorbeeld kinderfeestjes! De bedrukte koker met kleurpotloodjes is goedkoop waardoor u met een klein budget een breed publiek kunt bereiken.

Maak de koker kleurpotloden persoonlijk door deze te laten bedrukken. De 6 mini houten kleurpotloden in een kartonnen houder met puntenslijper zullen vaak worden gebruikt. Zo blijft uw bedrijf onder de aandacht bij uw relaties en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf alleen maar toenemen. Een goede marketing hoeft niet altijd duur te zijn, dat bewijst HSG Relatiegeschenken!Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koker kleurpotloodjes? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: