Konische mokken

Konische mokken met bedrukking

De konische mok is gemaakt van konische aardewerk. Er kan in totoaal 18 cl in de bedrukte konische mok. Deze mok is geschikt voor een coffeepad apparaat. De konische mok met opdruk is verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren, bijvoorbeeld de kleuren oranje, geel, wit en groen.

U kunt de konische mok laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of tekst. De konische mok is uitermate geschikt als relatiegeschenk, door middel van bedrukking wordt de konische mok ook nog een perfect promotiemiddel. De konische mok met opdruk is geschikt als businessgift voor op beurzen en open dagen. De bedrukte konische mok zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Indien u vragen heeft over dit product of over een ander product neem gerust contact met ons op.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor konische mokken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: