€ 8,76

A36-MO8426-06

Bekijk en bereken
Koolmonoxidemelders Pentagon

Koolmonoxidemelders Pentagon

Een koolmonoxidemelder is een noodzakelijke hulp in uw huis. Koolstofmonoxide (CO) is een zeer giftig gas. CO is geur-, kleur-, en smaakloos, waardoor de mens de aanwezigheid van het gas niet kan opmerken. CO ontstaat bij een onvolledige verbranding, dus als er onvoldoende zuurstof aanwezig is. Dit gebeurt voornamelijk bij oude gaskachels en open geisers. De uitstoot van CO veroorzaakt een vergiftiging bij de mens, en kan in hoge concentraties dodelijke gevolgen hebben. De Koolmonoxidemelder  Pentagon, zal een luid signaal geven wanneer er koolstofmonoxide ontsnapt.

Pentagon is te bedrukken met uw logo of bedrijfstekst, en in te zetten als relatiegeschenk. Op deze manier vertegenwoordigd u uw bedrijf als een bedrijf wat voor veiligheid staat. Iedereen zal uw bedrukking op de melder zien, wat erg goed is voor uw naamsbekendheid.

Als u op zoek bent naar een passend relatiegeschenk, dan kunt u hier altijd terecht! In ons ruime assortiment aan relatiegeschenken, kunt u er zeker van zijn dat u een relatiegeschenk voor uw bedrijf kan vinden.

Heeft u nog vragen over de koolmonoxidemelder Pentagon? Neem dan contact met ons op.

HomepageSnelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor koolmonoxidemelders pentagon ? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven
8.7 / 10 - 283 beoordelingen

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01
IBAN: NL11ABNA0560453655


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: